U dient geregistreerd te zijn om op advertenties te kunnen reageren of advertenties te crëeren.

Het beste voedsel voor uw hond


Terwijl de meeste mensen bezorgd zijn om het voedsel op het eigen bord, negeren hondenliefhebbers het voedsel dat hun hond krijgt. Een gezond en gebalanceerd voedsel patroon bevorderd een gezonde vacht, tanden, botten en spieren van uw hond. Daarnaast kunt u langer van uw hond genieten. Het is ontzettend belangrijk dat een hond het gezonde voedsel krijgt dat overeenkomt met de behoeften van de hond.

Om het juiste voer uit te kiezen, dient een hondeneigenaar precies uit te zoeken voor welke type hond voer dat verkrijgbaar is geschikt is.

Natuurlijk en organisch voer, onafhankelijk voor welke hond ze zijn bestemd, hebben altijd het voordeel dat ze geen chemische bemestingsmiddelen en synthetische pesticiden bevatten. Dit betekend dat dit vaak het meest natuurlijke en gezonde voer is dat er te krijgen is.

Er zijn daarnaast een aantal regels die helpen bij het uitzoeken van hondenvoer. Zo is het beter dat voer vitaminen en mineralen bevatten voor extra gezondheid van de hond. Indien het label van de verpakking als eerste ingrediŽnt vlees benoemt, wil dit zeggen dat er een grote hoeveelheid vlees in zit. Indien dit niet zo is, betekend dit vaak dat er een grote hoeveelheid toegevoegde stoffen bij zitten, hetgeen de gezondheid van uw hond vaak minder bevorderd. Daarnaast valt er uit het label van voer uit te lezen, dat indien er meerdere vleessoorten genoemd worden alvorens er over vet hoeveelheden gesproken wordt, dat het voer een goede hoeveelheid voedingsstoffen zoals proteÔne bevat. Vleessoorten moeten aan strikte eisen voldoen om gebruikt te mogen worden in hondenvoer. Het is daarnaast aan te raden om voer te vermeiden indien er geen vleessoorten of veel bijproducten aangegeven worden op het label van de verpakking.

Het wordt sterk aangeraden om een vergelijkingstest te doen in de supermarkt. Kijk daarnaast ook eens bij de testen van de bijvoorbeeld de consumentenbond. De kwaliteit van hondenvoer is belangrijk indien u lang van uw hond wilt genieten, op dierenarts kosten wilt besparen en een sterke en gezonde hond wilt.

Door
Hond van de week
Geen
Laatst toegevoegde honden
Geen
Geen
Kat van de week
Geen
Laatst toegevoegde katten
Geen
Geen